Begeleiding bij productontwikkeling

Image

Jarenlange ervaring

Image
Image

Mlab Testing onderscheidt zich door de aanwezige kennis en kunde.

Deze is opgebouwd door de jarenlange ervaring in de wereld van certificering, normalisatie en productontwikkeling. Deze kennis delen wij zo vroeg mogelijk tijdens het proces van productontwikkeling, zodat het certificeringstraject zo soepel en snel mogelijk doorlopen kan worden.

Vroeg betrokken bij het ontwikkelproces

Mlab Testing is een van de weinige testlaboratoria die diensten aanbiedt op het gebied van certificeringen tijdens uw productontwikkeling op een pragmatische wijze. Dankzij deze begeleiding voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan wanneer uw product ter keuring aangeboden wordt. Dankzij de begeleiding weet u dus welke normen en testen u te wachten staat en hoe deze uitgevoerd worden op uw product.

Image

Volledige procesbegeleiding

Mlab Testing kan het volledige traject voor markttoelating begeleiden, van eerste productadvies tot volledig gecertificeerd eindproduct dat veilig op de markt kan worden gebracht. Mlab Testing is betrouwbaar, flexibel en transparant. Wij denken mee met de klant en ons aanbod is uniek in de markt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Image

Bezoekadres

Doejenburg 144M/N
4021 HR Maurik

Mlab Testing

Image